♥ tv tip voor het najaar ♥

Op 24 september start VTM met de nieuwe reeks Louislouise, die gebaseerd is op een Argentijns format, de telenovela Lalola. Stiekem wordt gehoopt dat de opvolger van het monstersucces Sara op alle vlakken in diens voetsporen kan treden. Er speelt alvast genoeg acteertalent in mee om het beste te doen vermoeden. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen!louislouise

Het verhaal

Wel, dat gaat als volgt. Louis (Axel Daeseleire) is de macho hoofdredacteur van een mannenblad. Hij is ervan overtuigd dat alles en iedereen aan zijn voeten ligt – tot hij op een dag Eva tegen het lijf loopt. Hij praat haar het bed in, dumpt haar en gaat verder met zijn leven. Eva zint echter op wraak en spreekt een vloek uit waardoor Louis voortaan als vrouw door het leven zal moeten gaan: Louise!

hilde-de-baerdemaekerLouise (Hilde De Baerdemaeker) blijkt een mooie vrouw en ondervindt hoe het is om als moderne vrouw in de maatschappij haar mannetje te moeten staan. Met vallen en opstaan leer Louis zo de nadelen van het vrouw-zijn kennen, maar ook de voordelen. Tot hij/zij uiteindelijk voor een verscheurende keuze komt te staan: blijft ze Louise of wordt ze terug Louis? Niet gemakkelijk, want Louise is intussen verliefd geworden – op een man…

De acteurs

Een verhaal als dit wordt natuurlijk gedragen door de acteurs en de namen die de mannelijke en vrouwelijke hoofdrollen vertolken, zijn niet mis. De jonge en talentvolle Gentse actrice Hilde De Baerdemaeker, bekend van Vlaamse series en fi lms waaronder De Zaak Alzheimer, Wittekerke en Thuis, speelt de rol van Louise De Roover.

Ze wordt in Louislouise bijgestaan door onder andere Axel Daeseleire (Louis De Roover), Werner De Smedt (bekend van Wittekerke, Flikken, Thuis en Iedereen Beroemd), Ianka Fleerackers (bekend van Kulderzipken en talloze theaterproducties), Manou Kersting (bekend van Matroesjka’s), Roel Vanderstukken en Bieke Ilegems.

De locatie
De stad Gent biedt, na Flikken, ook het prachtig decor voor deze serie. De stad betaalde maar liefst 40.000 euro om de productie aan te trekken. Of het de moeite waard was, zie je deze maand op je tv!

Hier de originele transformatie: benieuwd of onze Hilde dit kan evenaren.

    

Advertenties

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in Amusement. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s