♥ Oven schotel met gehakt en andijvie! ♥

Ingrediënten:

– 1 kg gehakt

– 1blikje tomaten

– 100 gr roquefort

– 100 gr spekjes

– 1 bakje room (2 dl)

– 1 ui

– 1 kilo aardappelen

– geraspte kaas

Bereiding:

1) Spekjes in  pan bakken, gehakt toevoegen met gesnipperde ui en samen bakken, Op smaak brengen met zout en peper.

2)  Uit gelekte tomaten er bij voegen + de roquefort.

3) Andijvie roer bakken met klontje boter tot het geslonken is room toe voegen.

4) Van de aardappels aardappel puree maken.

5) In de oven schaal Eerst gehakt mengsel dan andijvie en tenslotte de aardappel puree.

6) En als laatste geraspte kaas over de puree.

ovenschotelandijvie

Eetsmakelijk!!

Groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in hoofdgerechten vlees. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s