♥ Gegrilde kreeft ♥

1) Dompel de kreeft eerst een minuutje in een kokende vloeistof.

2) Snijd ze snel en krachtig in twee.

3) Smeer de kreefthelften in met een penseel met boter en olie en kruid ze met peper & zout.

4) Verwarm de grill op de hoogste stand.

5) Leg de kreeften met het pantser naar onder in de oven en laat ze 12 tot 15 minuten grillen, totdat ze volledig gaar zijn.

6) Dien de kreefthelften in hun pantser op en versier met peterselie en stukjes citroen.

gegrilde kreeft

smakelijk

Groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in hoofdgerechten vis. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s