♥ Kreeft “Belle Vue” ♥

– Kook de kreeft de dag voordien.

– Neem de kreeft uit de court-bouillon.

– Laat de court-bouillon afkoelen.

– Dompel de kreeft opnieuw onder in de afgekoelde court-bouillon.

– Zet deze in de koelkast (max 24h).

– Neem de kreeft 1 uur voor het opdienen uit de court-bouillon.

– Dien ze op naar uw eigen smaak.

kreeft belle vue

smakelijk

groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in hoofdgerechten vis. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s