♥ Gegrild witloof met brie ♥

Voor 4 personen:

 

  • 4 stronkjes witloof
  • enkele takjes bladpeterselie
  • 8 plakjes brie
  • 3 eetlepels citroensap
  • 1 koffielepel suiker
  • grof gemalen zwarte peper en zeezout

Bereiding:

  1. Kook de witloofstronkjes beetgaar in licht gezouten water met enkele druppels citroensap, laat ze uitlekken en snij in de lengte doormidden.
  2. Schik het witloof met de snijkant naar boven in een bakblik. Besprenkel met de rest van het citroensap en bestrooi met de suiker. Steek de bladpeterselie tussen de witloofblaadjes, kruid met zwarte peper en beleg met de plakjes brie.
  3. Plaats onder een hete grill tot de kaas gaat smelten en goudbruin kleurt.
  4. Serveer met een groene salade en versgebakken brood.

Smakelijk

264_recept

Groetjes van Anneke

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in lunch. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s