♥ Romige pasta met champignons en spek ♥

Ingrediënten:

– 400 gr penne

– zout

– 500 gr champignons in plakjes

– olijfolie

– 2 teentjes knoflook fijngesneden

– 2 dl room

– 1 kopje diepvrieserwten

– 2 eetlepels fijngesneden peterselie

– 100 gr geraspte parmezaan

– 4 lente-uitjes

– 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten

– bakje gerookte spekreepjes

Bereiding:

1) Kook de penne beetgaar in gezouten water.

2) Bak de champignons op hoog vuur in olijfolie en voeg de knoflook toe als ze gaar zijn.

3) Overgiet met de room en voeg de erwten toe.

4) Breng op smaak met peper en zout.

5) Laat even inkoken en haal van het vuur.

6) Voeg de peterselie en de parmezaan toe en roer.

7) Bak het spek apart en voeg erbij en roer.

8) Giet de penne af en meng met het mengsel.

9) Schep in borden en garneer met de lente-uitjes en pijnboompitten.

penne met champignons

smakelijk

groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in pasta's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s