♥ Filet pur met Roquefortsaus ♥

Ingrediënten:

– 2 filet pur

– 2 dl room

– 50 gr roquefort

– peper en zout

– vleesbouillon

Bereiding:

1) Verwarm de room en verbrokkel de roquefort er door.

2) Kruid met peper en zout en een beetje vleesbouillon.

3) Bak de filet pur en overgiet met de saus.

4) Serveer met een beetje verse salade en frietjes.

filet pur

Smakelijk

Groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in hoofdgerechten vlees. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s