♥ Zuiderse pastasalade ♥

Ingrediënten:

500g pasta (penne)

2 el olijfolie

½ komkommer

100g zongedroogde tomaten

Enkele augurkjes

100g olijven

Tomatenpesto

Bereidingswijze:

  • kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking (voeg 2 el olijfolie toe om kleven te voorkomen)
  • schil de komkommer en snijd in blokjes
  • ontpit de olijven in snijd in ringetjes
  • zongedroogde tomaten in stukken verdelen
  • augurkjes in plakjes fijnsnijden
  • al dente pasta spoelen met koud water en laten afkoelen
  • alle ingrediënten in een kom doen en onder elkaar mengen
  • voeg tomatenpesto toe
  • breng eventueel verder op smaak met peper en zout

pastasalade%20met%20rucola-notenpesto

smakelijk

Groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s