♥ Pasta all’arabbiata ♥

Ingrediënten:

– 500g tomaten

– 1 gesnipperde ui

– 2 gesnipperde teentjes knoflook

– 1 rode paprika

– peper & zout

– 1 el suiker

– 2 hele ontpitte chillipepertjes

– beetje gesnipperde peterselie en basilicum

– parmezaan

Bereiding:

1)  Kook de pasta beetgaar in gezouten water en giet af.

2) Pel halve kg tomaten en snij in stukjes.

3) Fruit 1 gesnipperde ajuin en 2 gesnipperde teentjes look in wat olijfolie.

4) Snij 1 rode paprika in stukjes en fruit mee, doe er de blokjes tomaat bij en kruid met peper & zout en de suiker.

5) Leg er 2 hele ontpitte chilipepers in en laat een half uur pruttelen op een laag vuurtje.

6) Haal de chilipepers eruit en vermeng de saus met de pasta.

7) Bestrooi met gesnipperde peterselie en basilicum en werk af met wat parmezaan.

MB_Arrabaiata

Smakelijk

Groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in pasta's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s