♥ pasta met broccoli en gorgonzolasaus ♥

Ingrediënten:

– 10 roosjes broccoli

– 1 ui, gesnipperd

– 200g gorgonzola

– 100g pecorino

– 150 ml room

– 200 ml droge witte wijn

– olijfolie

– peper & zout

Bereidingswijze:

1) Kook de pasta beetgaar en giet af.

2) Blancheer de broccoli 5 min in kokend water, giet af en zet apart.

3) Fruit de ui in olijfolie, blus met de wijn en de room.

4) Kruid met peper en weinig zout.

5) Doe de kaas er bij en roer tot die gesmolten is.

6) Vermeng met de pecorino en de broccoli.

7) Voeg de pasta onder de saus.

foar01_pasta_broccoli

smakelijk

Groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in pasta's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s