♥ Pasta vier-kazen ♥

Ingrediënten:

– 150 g mascarpone

– 100 g geraspte parmezaan

– 50 g geraspte pecorino

– 50 g gorgonzola

– peper uit de molen

Bereidingswijze:

1) Doe de mascarpone in een pannetje en laat smelten op een zacht vuurtje.

2) Roer er de parmezaan, de pecorino en de gorgonzola door.

3) Breng op smaak met peper uit de molen.

4) Servereer met pasta.

5) Eventueel gratineren

lacitadel_spaghettiFormaggi

Smakelijk

Groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in pasta's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s