♥ Spaghetti alla Boscaiola ♥

Ingrediënten:

– 150 g bacon reepjes

– 150g champignons

– 2 teentjes knoflook gesnipperd

– 400 ml room

– 2 el gesnipperde bladpeterselie

– olijfolie

– peper & zout

 Bereidingswijze:

1) Kook de spaghetti beetgaar en giet af.

2) Bak de bacon met de knoflook en de ui in een beetje olijfolie.

3) Voeg er de champignons aan toe en dek af.

4) Laat 5 min zachtjes stoven.

5) Doe er de room bij en laat nog even goed doorverwarmen.

6) Breng op smaak met peper & zout

7) Bestrooi met de peterselie.

8) Voeg de pasta onder de saus

SpagettiAllaBoscaiola

Smakelijk

Groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in pasta's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s