♥ spaghetti alla vongole ♥

Ingrediënten:

– 1 kg venusschelpen

– 1/2 tomaat in blokjes

– scheutje witte wijn

– 1 teentje knoflook, grof gesnipperd

– een stukje rode chilipeper

– 2 el bladpeterselie, gesnipperd

– olijfolie

– zeezout

Bereidingswijze:

1) Kook de pasta beetgaar in gezouten water en giet af.

2) Giet flink wat olijfolie in een ruime pan en fruit de knoflook goudgeel.

3) Doe er de chilipeper, tomaat en een flinke snuif zeezout bij.

4) Laat even stoven.

5) Blus met de wijn en laat wat inkoken.

6) Roer er dan de peterselie door.

7) Doe er dan de schelpen bij en zet het deksel op de pan, laat koken tot alle schelpen open zijn.

8) Voeg de pasta eronder.

spaghetti-alle-vongole11

Smakelijk

Groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in pasta's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s