♥ aardappelen met mascarpone ♥

Ingrediënten:

– 400g nieuwe aardappelen

– 175g mascarpone

– 2 teentjes knoflook gehakt

– 2 el gehakte peterselie

– 1 takje tijm

– 4 el gesmolten boter

– peper & zout

– wat basilicum

Bereiding:

1) Verwarm de oven voor op 190°C

2) Meng de mascarpone met de knoflook, de peterselie, de tijm, peper & zout.

3) Schil de aardappelen, snij ze doormidden en kook ze 7 min in gezouten water en giet af.

4) Hol ze een beetje uit.

5) Bestrijk de aardappelen met gesmolten boter en vul ze met het kaasmengsel.

6) Zet de aardappelen 8 min in de oven en garneer ze met basilicum.

Image2

Smakelijk

Groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in groenten klaarmaken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s