♥ spaghetti alla Aglio & olio ♥

Ingrediënten:

– 50 g wit broodkruim

– 6 teentjes knoflook in dunne plakjes

– 1 rood chilipepertje gesnipperd

– sap en geraspte schil van 1 onbehandelde citroen

– 150 ml olijfolie

– zeezout

Bereiding:

1) Verwarm 1 el olijfolie op een middelhoog vuur in een ruime pan. 

2) Bak daarin het verbrokkelde broodkruim goudbruin.

3) Haal uit de pan en hou even apart.

4) Schenk de rest van de olie in de pan en verwarm er zachtjes de chilipeper en knoflook in, tot de knoflook begint te kleuren.

5) Doe er een beetje zeezout bij naar smaak, het citroensap en de citroenschil.

6) Neem van het vuur af en schep er het broodkruim door.

7) Voeg de op voorhand gekookte pasta door en serveer.

spaghetti-aglio-olio

Smakelijk

Groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in pasta's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s