♥ Spaghetti alla puttanesca ♥

Ingrediënten:

– 800 g tomaten uit blik

– 1 ui gesnipperd

– 1 rood chilipepertje, gesnipperd

– 6 anjovisfilets in olie

– 10 zwarte olijven, ontpit en in 2 gesneden

– 2 el kappertjes

– 2 el bladpeterselie gehakt

– olijfolie

– peper & zout

Bereiding:

1) Kook de pasta beetgaar in gezouten water en giet af.

2)Fruit de chilipeper samen met de ui en de knoflook in een beetje olie.

3) Voeg er de anjovis, kappertjes, olijven en tomaten aan toe.

4) Breng aan de kook en laat 10 min sudderen.

5) Roer er de peterselie door.

6) Breng op smaak met peper en zout.

7) Meng de spaghetti erdoor.

 

Smakelijk

Groetjes van Anneke

xxx

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in pasta's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s