♥ St-jacobsschelpen ♥

Ingrediënten:

-8 st jacobsvruchten

– 50 g garnalen

– 250 g champignons

– 1 sjalot

– 1 dl droge witte wijn

– 1 dl visbouillon

– 2 dl room

– 80 g gemalen kaas

– boter

– 50 g paneermeel

– peper & zout

Bereiding:

1) Snij de champignons in plakjes en blancheer ze kort.  Stoom de st-jacobsvruchten 4 min.

2) Snipper de sjalot en fruit hem in boter.  Voeg de bloem toe en roer om, blus met de visbouillon en wijn.  Breng al roerend aan de kook.  Voeg de room toe en kruid met peper en zout.

3)  Vul 4 schelpen met de sint-jacobsvruchten, champignons en garnalen. Lepel er de saus over tot de schelp mooi gevuld is.  Bestrooi met paneermeel en gemalen kaas.

4) Zet 15 min in de op 190°C voorverwarmde oven.

15235details_6747_1

smakelijk

groetjes van Anneke

Over zoekezoef

Ik ben een gescheiden mama van 3 lieve schatten van kinderen. Karl & Rick 8 jaar en een dochtertje Caro van 10. Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en mijn hobby is koken, vandaar deze blog.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie