Ingrediënten:
-8 st jacobsvruchten
– 50 g garnalen
– 250 g champignons
– 1 sjalot
– 1 dl droge witte wijn
– 1 dl visbouillon
– 2 dl room
– 80 g gemalen kaas
– boter
– 50 g paneermeel
– peper & zout
Bereiding:
1) Snij de champignons in plakjes en blancheer ze kort. Stoom de st-jacobsvruchten 4 min.
2) Snipper de sjalot en fruit hem in boter. Voeg de bloem toe en roer om, blus met de visbouillon en wijn. Breng al roerend aan de kook. Voeg de room toe en kruid met peper en zout.
3) Vul 4 schelpen met de sint-jacobsvruchten, champignons en garnalen. Lepel er de saus over tot de schelp mooi gevuld is. Bestrooi met paneermeel en gemalen kaas.
4) Zet 15 min in de op 190°C voorverwarmde oven.
smakelijk
groetjes van Anneke